Fent Ciutat
info@fentciutat.org | logo facebook logo twitter
Buscar:

Què és Fent Ciutat?

Fent Ciutat és una xarxa de connexions. L’estructura en xarxa genera ocasions de col·laboració entre les iniciatives i subjectes en un espai físic i virtual compartit. Ens mou l’objectiu comú de sumar i potenciar inquietuds orientades al canvi social.

Col·laborem amb la modificació de les pràctiques existents en el teixit associatiu i participatiu, en l’adreça d’introduir obertura, operativitat i diversitat. Pretenem facilitar eines d’intervenció, participació i dinamització per als col·lectius amb els quals compartim la cerca de solucions ciutadanes a la millora de l’entorn.

Considerem que la introducció d’eines i mètodes de treball innovadors contribueix a desenvolupar les iniciatives amb les quals col·laborem. La nostra configuració en xarxa oberta ens converteix en una plataforma on ciutadans i entitats poden compartir experiències, coneixements i iniciatives, generant-se un marc de confiança, obrint un espai de trobada i debat. Al mateix temps Fent Ciutat funciona com a incubadora i suport de noves iniciatives individuals i col·lectives.

Per a aconseguir aquests objectius, les línies d’acció en les quals treballem són:

1.- Promoure la participació i la generació de xarxes col·laboratives.

2.- Afavorir la formació i l’educació integral.

3.- Que es faça operativa la difusió d’iniciatives i la comunicació entre barris.

4.- Donar forma i materialitzar un espai de trobada i debat que potencie projectes inter-associatius i inter-barrials, on intercanviar informació, recursos i eines.

Fent Ciutat és una entitat oberta i per tant qualsevol col·lectiu o ciutadà individual que vulga acostar-se i col·laborar en la nostra xarxa participant amb els seus coneixements, treball, experiència o iniciatives serà benvingut. Per a açò solament heu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquesta mateixa web.

Vos esperem,

logo fent ciutat

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Google+0Share on TumblrEmail this to someone