Fent Ciutat
info@fentciutat.org | logo facebook logo twitter
Buscar:

Mapa del web

La web de Fent Ciutat es configura com un PUNT DE TROBADA VIRTUAL PER A INDIVIDUS I COL·LECTIUS amb uns objectius concrets:

-Comunicació i Difusió: El contacte interpersonal és insubstituïble, però el temps és limitat. Per això pretenem utilitzar la tecnologia per a arribar fins a allí on el temps no ens ho permet. Les xarxes socials i internet es converteixen així en un instrument col·laboratiu de transmissió de coneixements i experiències.

-Punt de contacte: Treballem en xarxa i per això la relació amb els altres actors socials de l’entorn és prioritària.

Des de Fent Ciutat i en col·laboració amb Espacio Crisol hem engegat WikiXarxa, una plataforma col·laborativa, gratuïta i oberta, que pretén convertir-se en una eina de treball en xarxa per als vostres col·lectius.

En la pestanya BENVINGUTS A WIKIXARXA podreu donar a conèixer el vostre col·lectiu i les seues iniciatives, accedint a la base de dades de col·lectius www.wikixarxa.org on podreu trobar a altres col·lectius amb els quals poder establir col·laboracions de qualsevol tipus. L’eina està configurada en programari lliure i una vegada llançada la seua gestió i desenvolupament quedarà en mans d’un grup motor en el qual podreu incorporar-vos tots els col·lectius interessats.

logo fent ciutat

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Google+0Share on TumblrEmail this to someone