Fent Ciutat
info@fentciutat.org | logo facebook logo twitter
Buscar:

CENTRE CULTURAL TRES FORQUES. Espai de trobada del veïnat de Tres Forques. Fomenta la dinamització sociocultural del barri i contribueix a la connexió entre els diferents col•lectius existents.. Associació Veïnal i Cultural Tres Forques

Barris:

Tres Forques-Vara de Quart.

Any d’inici:

2011.

Associacions implicades:

-Falles: Ceramista, Virgen de la Cabeza, Puebla Valverde. -Mercado de Castilla. -AMPAs: Ciudad de Bolonia, Raquel Payá, López Rosat, Santa María, Purísima. -DARDO. -AMESTI. -AMAPSI. -Mediación Conflictos. -Sociedad Musical Tres Forques. -Escuela de Música Allegretto. -ALCE Epilepsia
Tres Forques

Paraules clau:

Què és?

Un punt de trobada: CENTRE CULTURAL.

Per què? Per a què?

Trobar noves maneres de relacionar-se. Buscar sinergies entre projectes. Tindre un espai per a que els veïns es busquen, es troben, s'expressen.

Com ha estat el procés?

Buscar entitats del barri. Connectar-les. Buscar llocs comuns a tots. Identificar objectiu comú: PUNT DE TROBADA o CENTRE CULTURAL. Triar els valors del projecte: sostenibilitat, integració, transparència. Buscar recursos per a aconseguir l'objectiu. Planificar la consecució d'objectius conjunts. Definir responsabilitats. Definir reglaments de gestió, ús i manteniment.

Trucs per a l’èxit i errors a evitar

Transparència. Integració. Sostenibilitat pels nostres mitjans. Mesurar resultats. Usar la mediació de conflictes com a base per a la resolució dels mateixos. Potenciar fortaleses. Intentar canviar l'òptica amb la que veiem debilitats insalvables. No oblidar-nos de les nostres amenaces i treballar-les minimitzant riscos.

Ara què?

Potenciar la difussió, fer-nos visibles. Buscar col·laboracions amb projectes d'altres barris. Potenciar el treball en la coordinadora d'educació del barri. Gaudir. Riure. Llevar les dades del mòbil i entrar al Centre Cultural del Barri.

CENTRE CULTURAL TRES FORQUES. Espai de trobada del veïnat de Tres Forques. Fomenta la dinamització sociocultural del barri i contribueix a la connexió entre els diferents col•lectius existents. a les xarxes:

logo web logo facebook logo twitter logo crisol

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Google+0Share on TumblrEmail this to someone
-->