Fent Ciutat
info@fentciutat.org | logo facebook logo twitter
Buscar:

FENT – Aparador d’Iniciatives Ciutadanes

Ací trobareu multitud d’iniciatives ciutadanes interesants que estan duent a terme entitats de la nostra ciutat

Salvem El Cabanyal

CABANYAL PORTES OBERTES. Exposició d’intervencions artístiques als habitatges particulars. Contribueix a la visibilització i presa de consciència del patrimoni arquitectònic dels poblats marítims.

craftCabanyal

CRAFT-CABANYAL. Brodat col•lectiu dels veïns i veïnes del barri com a vehícle de protesta contra l’amenaça de destrucció que suposa el desenvolupament dels plans urbanístics prevists per al barri del Cabanyal.

Cabanyal Archivo Vivo

ARXIU VIU. Conjunt d’accions a l’espai real i virtual, que tenen com a objectiu la posada en valor de la identitat, la memòria i el patrimoni del barri del Cabanyal, tant a nivell urbà com arquitectònic i social.

Falla participativa

CIUTAT ENCALLADA. Projecte de falla col•laborativa, entesa com a canal de participació dels veïns/es per a la construcció conjunta del missatge i el contingut del monument, així com de l’ús de l’espai públic.

Partida de Dalt

GUANYEM LA PARTIDA. Estratègia col•laborativa per a l’activació i dinamització de l’horta de la Partida de Dalt (Campanar). Fomenta l’agricultura local i posa en valor el patrimoni existent.

Orriols Con-Viu

ORRIOLS CON-VIVE. Projecte de desenvolupament comunitari a Orriols. Fomenta la convivència intercultural i la creació d’una xarxa ciutadana capaç de detectar necessitats i desenvolupar solucions conjuntes.

Forumeducacio

FÒRUM D’EDUCACIÓ CIUTADANA. Jornades d’anàlisi de la situació actual socioeducativa. Creació d’un espai obert a tots/es els/les agents de la comunitat educativa amb l’objectiu d’intercanviar visions professionals i ciutadanes.

3 forques

CENTRE CULTURAL TRES FORQUES. Espai de trobada del veïnat de Tres Forques. Fomenta la dinamització sociocultural del barri i contribueix a la connexió entre els diferents col•lectius existents.

Borrar tot

Conta’ns la teua iniciativa