Fent Ciutat
info@fentciutat.org | logo facebook logo twitter
Buscar:

WikiXarxa.

Barris:

València.

Any d’inici:

2015.

Associacions implicades:

Fent Ciutat Espacio Crisol
wikixarxa

Paraules clau:

Què és?

Una plataforma col·laborativa i oberta a iniciatives i col·lectius socials desenvolupat en el marc d'un projecte dut a terme per un grup motor actualment constituït per Fent Ciutat i Espai Crisol. Aquesta plataforma és contributiva i pot ser alimentada per qualsevol col·lectiu que respecta els valors de la plataforma, mitjançant el compliment dels diferents formularis. Les seves funcionalitats són actualment el mapeig contributiu de col·lectius i iniciatives.

Per què? Per a què?

L'objectiu d'aquesta plataforma virtual és el de dinamitzar i facilitar els intercanvis entre col·lectius amb el propòsit de contribuir a enriquir i concretar les diferents iniciatives de canvi social. Fonamentant-se en els valors de cooperació, solidaritat i participació, aquesta plataforma té els objectius següents: Contribuir a la visibilitat de la diversitat dels col·lectius i iniciatives orientats al canvi social, posar en contacte els col·lectius perquè puguin intercanviar les seves experiències, saber-fer , informació, recursos i necessitats, posar en contacte a les persones que busquen col·lectius i / o iniciatives, els col·lectius i / o iniciatives que busquen persones. Identificar, actualitzar i facilitar l'accés als recursos, informació i eines per als col·lectius.

Com ha estat el procés?

La plataforma es està desenvolupant en el marc d'un projecte dut a terme per un grup motor actualment constituït per Fent Ciutat i Espai Crisol, la plataforma està dissenyada i funcionant en estat de proves des de principis d'abril.

Ara què?

La iniciativa pretendre estendre xarxes entre iniciatives que busquen el canvi social, difusió de les mateixes, facilitar eines per fomentar la participació social, espai per a l'intercanvi d'experiències. Necessita: suggeriments i propostes de millora, difusió entre col·lectius, a llarg termini recursos econòmics per a la seva gestió i projectes orientats a la formació per al funcionament intern dels grups. I ofereix Contactes, difusió, col·laboració i assessorament.

WikiXarxa a les xarxes:

logo web

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Google+0Share on TumblrEmail this to someone
-->