Fent Ciutat
info@fentciutat.org | logo facebook logo twitter
Buscar:

II Jornades Fent Ciutat.

Publicado el 22/09/2015.

Us presentem les “II Jornades Fent Ciutat” en les quals debatrem sobre el treball realitzat durant aquest últim any des de la Xarxa Ciutadana Fent Ciutat i abordarem possibles escenaris de futur. Explicarem experiències participatives d’altres ciutats i coneixerem noves formes de relació entre els diferents agents que participen de les decisions urbanes. Donarem a conèixer el projecte de plataforma web de Fent Ciutat que vol ser un punt de trobada virtual en el qual poder intercanviar informació, recursos i eines. Aquest nou espai ens possibilitarà conèixer, importar i adaptar en els nostres barris multitud de bones pràctiques i pretén incentivar el naixement de nous projectes comuns interassociatius i interbarrials.

Aquestes Jornades tindran lloc al CENTRE CULTURAL TRES FORQUES (Avinguda Tres Forques, 98) els tres primers dijous de Desembre. És una bona oportunitat per a conèixer aquest edifici que gràcies a l’esforç dels veïns fou cedit al barri per l’administració convertint-se en un referent d’autogestió i dinamització sociocultural dins de la ciutat de València.

El Dijous 4 de Desembre farem una reflexió conjunta sobre l’últim any de treball de Fent Ciutat. Debatrem entorn dels resultats obtinguts en les diferents trobades temàtiques que s’han dut a terme i sobre ells establirem línies d’acció possibles.

El segon Dijous dia 11 de Desembre comptarem amb Fernando Flores, Professor de Dret de la Universitat de València i amb Ana Sanromán del PICH de Saragossa que ens parlaran de possibles models participatius en l’Administració Pública.

El tercer i últim Dijous dia 18 de Desembre aprendrem d’Iniciatives de participació en ciutats veïnes com la del Atelier d’Urbanisme que porta 20 anys fent de pont entre l’Ajuntament i la ciutadania a Perpinyà o la plataforma V.I.C. de difusió i suport a Iniciatives Ciutadanes.

Qualsevol dubte, suggeriment o proposta podeu enviar-la a info@fentciutat.org.
Ens veiem en Tres Forques!!


Projecte Plataforma Fent Ciutat      Dossier de resultats


Programa:

cartell-ii-jornades-definitiu_valenciano

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Google+0Share on TumblrEmail this to someone