Fent Ciutat
info@fentciutat.org | logo facebook logo twitter
Buscar:

I Networking Ciutadana.

Publicado el 2/10/2015.

Amb aquesta primera NETWORKING CIUTADANA abordarem uns dels objectius prioritaris que construïrem junts durant el darrer procés de diagnòstic: la materialització d’un espai de trobada entre associacions i ciutadans en el qual conèixer-se, intercanviar informació, posar en comú projectes i promoure sinergies.

Una jornada en la qual 14 CIUTADAN(E)S // 14 ENTITATS han posat en comú les seues INICIATIVES, SOL·LICITANT I OFERINT RECURSOS, per tal de continuar enfortint relacions i projectes comuns.

Una trobada d’intercanvi on donar a conèixer els objectius de les entitats de la nostra ciutat, a través de la MATERIALITZACIÓ D’INICIATIVES CONCRETES.  Una jornades que persegueixen fomentar la cultura col.laborativa, generar sinergies i possibilitar el naixement de nous projectes inter-associatius i inter-barrials, on fer contactes, vincular-se a propostes existents, oferir idees, etc…

Moltes gràcies a tots els que ens vau acompanyar en aquest “experiment”. Us proposem fer vostra la iniciativa i replicar-la als vostres barris!

rodes-0-01

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Google+0Share on TumblrEmail this to someone